Geen producten (0)

De eigenaren van 12CoffeeBeans hebben jarenlange ervaring opgedaan binnen de koffiewereld en gewerkt voor toonaangevende koffieproducenten. Onze kennis, ervaring en passie voor koffie hebben we gebundeld in een nieuw premium koffiemerk "12BEANS".

Hoe verser hoe lekkerder de koffie. Wij branden de koffie nadat uw bestelling is geplaatst. Onze koffiebonen worden rechtstreeks vanuit de koffiebranderij geleverd.

12CoffeeBeans levert onze verse koffiebonen aan zowel particulieren als bedrijven (BtoC en BtoB). Er zijn nu ook 3 varianten (Mondo, Napoli en Inca Office) beschikbaar voor bedrijven. Deze laatstgenoemde melanges zijn voor bedrijven - naast bonen - ook verkrijgbaar in een gemalen (freshbrew) variant.

Ons verkoopkantoor is gevestigd in Doorn. De organisatie is er volledig op ingericht om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij u thuis of op het werk te bezorgen.

Het inkopen en selecteren van premium kwaliteit koffiebonen is erg belangrijk, alsmede het brandproces van de koffiebonen. Bij het brandproces is het de kunst om de juiste verhoudingen in temperatuur, tijdsduur en het afkoelen te vinden. Onze jarenlange ervaring met het koffie branden en het goed luisteren naar onze klanten, heeft geresulteerd in een verfijnd assortiment van "high-quality specialty coffees from all over the world".

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en 12BEANS koffie. Wij kopen samen met onze partners rechtstreeks onze koffiebonen in bij vele koffieboeren over de hele wereld. Wij hanteren diverse keurmerken, waaronder het "Rainforest Alliance" en "Fair Trade" keurmerk.