Geen producten (0)
 

12CoffeeBeans Papercup Mondo

€ 2,05 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

12Beans Mondo Beker 180cc per 1000 stuks voor € 205,10 (incl. BTW). Andere maten Mondo bekers zijn natuurlijk ook beschikbaar.

De betekenis van Mondo is letterlijk Wereld.

Kartonnen bekers met een PE-coating bestaan voornamelijk uit karton en hebben aan de binnenkant een dunne PE (polyetheen) laag. Doordat deze coating van betere kwaliteit is dan de PLA-coating, is er minder karton nodig. De bekers met PE-laagje zijn van slechts 210 grams karton en die met een PLA-laag van minimaal 280 grams karton. Voor de PE-gecoate bekers zijn dus 33 procent minder bomen nodig dan voor de PLA-gecoate bekers. 

12Beans Coffee levert uitsluitend kartonnen bekers met een PE coating! We kunnen respectievelijk de 120 ml, 150ml, 180ml en de 240ml bekers leveren. Ook met bijbehorende "On the Go" deksels voor de 240ml beker.

Gedrag gebruiker bepalend
Welke soort beker nu het minste het milieu belast is niet vastomlijnd. Veel hangt af van het gedrag van de gebruiker. Idealiter gebruikt de koffie- of theedrinker een en hetzelfde wegwerpbekertje over een langere periode die hij tussentijds licht omspoelt met alleen water. Al zet iemand een bekertje slechts twee keer in, dan heb je al een besparing van 50 procent

 

Vraag een passende offerte aan!